Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orosmoln

ljudlöst
långsamt svävande
tunga stålgråa moln

skymmer solen
lägger sin skugga över mig
som en främmande farkost

från en annan dimension




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-09-01 21:13



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker mycket om liknelsen med skuggan dom en farkost. Precis så! Precis så!
2023-09-05

  DavidM VIP
Ett stilfullt förmedlat skeende, med personen mitt bland vädrets element. Tankar på naturens förutsättningar och människan.
2023-09-02

  Maj-Lis VIP
Kan se den tunga skuggan
2023-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP