Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novembervisa

Snön faller envist på mig. Försöker suga ur mig glädjen. Glädjen av att minnas dig.
Hur du vänder dig om och ler
Hur du dansar lätt förbi mig
Hur du gråter när vi älskar
Hur du passar mig så bra

Vår nemesis november tar sina sista kalla andetag.
Och än står vi kvar, med fanan hållen högt. Och ryggarna sträckta
Kom havets friska vind, skölj din storm över oss
Vi är pyloner i ishavets hamn. Gjutna av Titan, formade av vinden och av Neptunus välsignade.

Så kom november kom
kom Harmagedon kom
Kom gör dina tafatta försök

Du sparkar hål i luften
Små vita snöstjärnehål i luften




Fri vers av Razor Johansson
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-20 23:26



Bookmark and Share


  JuniSaga
Det här är min favorit. Den beskriver storslagen kärlek.
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Razor Johansson
Razor Johansson