Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vi

Jag vill resa till en värld
där inga om och men finns
där det inte finns du inte jag
bara vi

En värld där jag gjorde allt jag skulle
när jag skulle
som jag skulle
utan pardon
och utan fel

En värld där allt var bra
är bra
som månens skimmer på nattens vågor
som den fattige poetens lek med vatten
som insidan av din hand

Jag håller den än
jag vaknar om natten
jag håller den hårt i min

Som hade jag glömt hur jag släppte taget
hur vi släppte allt
hur vi slarvade bort

Eller var det kanske bara så enkelt
att det inte var vår tur
att vi inte hade nått dit än
dit vi en gång skulle resa

Som månens lek med nattens vågor
som insidan av din hand
dit vi en gång skulle resa
bara vi




Fri vers av Razor Johansson
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-24 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Razor Johansson
Razor Johansson