Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto. tk.




Bordón (färgvärme)...

 

Längtar höstens varma färg!

Bilden når minnet.

En solig, fuktig morgon

ur barnasinnet,

som nu finns inom,

tänktes på gamla lekar

från då och stundom.

 

(c) tk.




Bunden vers av thyra
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-21 01:38



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackra minnen!
2011-02-21

  Svartochvitt
vackert!
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra