Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månfjäder

 

 

såvacker

 

 

släppte träd in

 

 

månfjäder

silvrande

 

i fingrar

 

mottagande

 

skrev

 

 

indigosmaragder

 

i hennes  panna

 

strålar

 

visshet

 

ej svunnen

 

 

hon släpper månfjäder

 

finner

väg

 

hon ser

gryningsfågel

 

andas

vind

 

hon bär ett diadem av

 

kärlek

 

givet

 

sprider ut fingrar

 

ur händer stiger solstrålar

 

till

 

 

väv an




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 189 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-21 01:55



Bookmark and Share


    lärjunge
oefterhärmliga målarinna ur himlen
nedstigen
att fröjda
sorgsna själar med frisk dryck
ur ordbrunnen

källådern porlar glädje
2011-02-21

  Ninananonia VIP
Vacker månfjäder! :)
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser