Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*har varit sjuk, 1 vecka i influensa*


Sömndrucken

kroppen känns,
kall
stel
öm

ovan

tvättar sömnen
ur ögonen
från kroppen
fryser

vattnet är svalt
kroppen är ovan
ögonen väljer
att blunda

längtar

till sängens
omhuldande
värme
ljuv drömvärld

högst upp på min önskelista

Sovmorgon!





Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-21 06:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t