Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon vill


Ge dig en annan bokstav
En sammansättning

Utan sorg





Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 435 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-21 15:49



Bookmark and Share


  yoakimu
Klockrent! Vilken kraft! Bokmärks.
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP