Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oövervinnlig styrka!

Oövervinnlig styrka
Smärtan fastnat i dov stämma

Blir knäsvag
för denna starka vilja

Sträcker ut mina bara händer
sprättar upp mina sömmar

Tränger mig så nära
vill visa vem jag är

Allt ljud rinner igenom
behärskat, sansat och stilla

Jag har varit här förr
jag har fallit

Jag äger tiden
jag är fri




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 614 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-22 14:14



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Alla äger vi vår tid men många lämnar över den i andras händer. Så synd för de missar en massa möjligheter.

"Jag äger tiden
jag är fri"
2011-02-23

  anits VIP
Mycket starkt och berörande
2011-02-22

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Stark, fångande. Bra. =)
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin