Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bo i något fint hus fullt av karaktär, jag vill höra regnet smattra mot fönstren och jag vill faktiskt kunna sätta på någon fin musik, kanske Angus & Julia Stone och sen sätta mig ner vid ett vackert skrivbord eller på sängen, i soffan, vart som helst!, och bara kunna fokusera på studier som jag tycker är roliga och intressanta.
Kanske engelska, oj vad jag vill bli bättre på det språket.
Historia.. ååh historia, få lära sig så mycket man kan och drömma sig bort i världar vi bara får uppleva lite halvt.
Och någon sorts av litterär gestaltning. För ni ska veta hur mycket bättre jag vill bli på att skriva. Att fånga känslor i ord. Det är en konst jag vill lära mig.
Det vill jag ha.
När jag har kommit så långt i mitt liv, då.. precis då.. då kommer jag vara riktigt lycklig.




Fri vers av mitta
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-22 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mitta
mitta