Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåglar måste få flyga

Jag känner mig som en fågel fångad i en väldigt väldigt stor bur…Jo då det är vacker här och jag kommer alltid kalla det här mitt hem.
Men vet vi inte alla att små fåglar måste lämna sina trygga bon? Lämna dem och flyga vart deras vingar än tar dem.
Dit vindarna blåser just då.
Är det inte så det sker?
Så snälla säg mig… När har jag tillåtelse att flyga?
För om jag ska vara ärlig mot er så har jag nog varit mer redo tidigare än jag är nu.
Nu, nu känner jag mig bara inlåst i denna väldigt, väldigt stora bur.
I den stora buren där samma historia upprepas…om och om igen.
Mina vingar gör ont, låt mig få flyga. Snälla låt mig få se vart vindarna tar mig.
Ju mer jag tänker på det ju mer tvivlar jag på mitt mod. Så snälla…
Låt vinden ta mig innan jag ångrar mig.




Fri vers av mitta
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-21 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mitta
mitta