Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ont i magen

Så kom känslan tillbaka igen.
Det är ju mig det måste vara fel på.
Hur kan det inte vara det när allt jag vill ska hända mig händer alla, yngre som äldre, runt omkring mig.

Nu är det lilla monstret tillbaka i magen och jag vill inte ha honom där.




Fri vers av mitta
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-27 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mitta
mitta