Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saker man hittar mellan lakanen



du är inte bara kåt

du är kär i mig

säger du och leendet

spelar i mungipan



äsch

säger jag och

kastar kudden opricksäkert

det vet du inget om



jo du glittrar hela vägen

från ögonen ner hit

säger du och drar fingret

ner över mina revben så att jag ryser



du har då ett öga för detaljer

säger jag

och skrattar tills

du tittar efter en gång till













Övriga genrer (Drama/Dialog) av Starfish-Aura
Läst 965 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2011-02-23 15:37



Bookmark and Share


  deNeergaard
Mycket innehåll med få ord, gillar det!
2012-05-01

  miljas
Snyggt! Gillar detta. Kort och intensivt berättat, med lyrisk ton, det är en sann konst att få till..
2012-01-22

  Hon kallar sig poet VIP
Gillar alla flyt i dina texter och smockan som ligger i luften
samtidigt med en kram, sen så finns ju det där med...sista slaget som
vet du om att jag tvättar också
Välspelat ofta :)
2011-09-27

  blaite
Du är grym på skriva
2011-06-08

  Coinriocht
Jag förstår inte hur du kan göra ett ganska vanligt samtal till en så vacker, känslosam dikt som berör en så djupt
2011-05-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
rådjupt slut:)

Skön, in alles, även vid tusen blickars fång.
2011-04-06

    ej medlem längre
Sinnlig lekfullhet, fångat som en ögonblicksbild
2011-03-14

  Aftonvännen
Du har verkligen fångat pirr och förlägen åtrå

det är vackert och luftigt där mellan lakanen :)
2011-02-26

  Erik Hall
Vackert!
2011-02-26

  Jan Linderoth
Kärleken är blind, och ser allting förrödande klart. Fin uppbyggnad och starkt, du får en applåd av mig.
2011-02-25

  PPQ
gillar språkets bredd i den här
2011-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Starfish-Aura
Starfish-Aura