Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN ÄNGEL VAKAR ÖVER MIG

en ängel vakar över mig
finns där när jag stiger snett

när jag inte orkar hålla vattenkannan
den far i golvet vatten över överallt

när jag så stöter emot pallen där
min andra vattenkanna står

den också åker i golvet då vill inte
ens jag tänka på alla ord som kom
ur min mun

ängeln vakar över mig
så jag torkar upp allt vatten som
rann över golvet

när jag står på det tredje steget
på stegen tror att det bara är ett
steg kvar ner till golvet

plötsligt står där på golvet utan
att förstå hur jag kom dit

glad och tacksam att det var det
vänstra benet som först hamnade
på golvet

om det varit det högra där mitt
knä är opererat då hade det kanske
inte gått så bra

så jag är tacksam att min ängel
vakar över mig

hjärtat slog snabbt kände rädslan
innan jag förstod att det gått bra

satte mig i soffan pustade ut
tänkte på hur illa kunde gått

min skyddsängel vakar över mig
varje steg jag tar känner glädje
när jag förstår vad den ängeln
betyder för mig




anits 24 februari




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 595 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-24 13:32



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Skön förtröstan och tro!
2011-02-25

    ej medlem längre
visst är det underbart att vi har våra skyddsänglar till hjälp
2011-02-25

  Anya VIP
Fint om trygghet som vandrar bredvid.
2011-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Jesus är Herre.
2011-02-24

  Bibbi VIP
Underbart berättat.
2011-02-24

  Eva Helene VIP
Värme sprider du genom att berätta om din skyddsängel - fint!
2011-02-24

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skrivet om din skyddsängel. =)
2011-02-24

    Ken Cassel
Bra beskivet om din lilla skyddsängel, Stina!
:)

Kramar!

Ken
2011-02-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP