Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets flod 1

Länge nog har jag flutit med livets flod
länge nog har temperaturen sövt mina sinnen
länge nog har bruset bedövat min hörsel

Förväntningarnas undervattensströmmar
sliter i min kropp
Jag kravlar mig upp
på en strandremsa
Mina händer borrar sig ner
sanden tränger upp
mellan fingrarna
Genom andetagen
kuttrar duvor
Frihetens friska fläkt
svävar mot mig
dess smak
fyller munnen
Inga fotavtryck
har förstört ytan
En väg
breder ut sig
vagabondens väg




Fri vers av mangemungo
Läst 339 gånger
Publicerad 2005-12-14 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mangemungo