Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det värsta (parafras)

Det värsta jag vet det värsta som finns är kontrasten mellan världens lidande och frosseri.

Det värsta jag vet det värsta som finns är kverulans, dekadens, dömande, förakt och falskhet.

Det värsta jag vet det värsta som finns är krossade drömmar, brutna löften och melankoli.




Fri vers av mangemungo
Läst 372 gånger
Publicerad 2005-12-24 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mangemungo