Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storfiskarn (Parafras av Sonja Åkersson

Nu kastar jag ut reven!
Nu ska ni få se vad jag kan!
Nu kommer era moln av förakt skingras
ni alla vi- vet- bättre- skrävlare!
Nu drar jag upp jättefiskar ur Tvivlens djup!

Nu…
Oups!
Jag har en riktigt baddare visst.
Jag kan inte hålla emot!

O, hjälp mig hala in århundradets fångst!
Hjälp! ---- ni alla vi- vet- bättre- skrävlare!
Hjälp!
Hjälp!




Fri vers av mangemungo
Läst 440 gånger
Publicerad 2005-12-24 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mangemungo