Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets flod 2

Vattnet virvlar
kring mina ben
strömmen för mig ut
i mittenfåran
av uttryckslösa ansikten
Aldrig förr har de varit så främmande
aldrig förr har kylan lamslagit min kropp
aldrig förr har vattenfallets dån varit så tydligt
Kommer sanden någonsin
att tränga upp
mellan mina fingrar igen?




Fri vers av mangemungo
Läst 373 gånger
Publicerad 2005-12-14 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mangemungo