Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men det kanske inte är så bara

jag vet inte längre om jag vill ha någon
som håller mig i handen när vi går längs storgatan
eller ligger tätt intill mig på nätterna

jag vill bara ha dig




Fri vers av dansa som dom andra
Läst 249 gånger
Publicerad 2011-02-27 20:38



Bookmark and Share


  Blowingbubbles
Det känns!
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

dansa som dom andra
dansa som dom andra