Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
måndag


Vardagsslit

Vaknar,
innan klockan
seg

trött,
sur
vresig

arbetsveckan
breder ut sig
framför mig

fem dagar
fram till
fredag

sedan är
man lite
ledig igen

längtar
efter
sommaren
och semester

vore så skönt att få sova
det tycker även hunden




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-28 06:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t