Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknar du dem ibland



fem små fläckar

på din kropp

bildar en liten

stjärna



två ärr i nacken

under allt hår



en liten grop i höften

som inte syns

men känns





önskar jag

var den

enda

som visste




Fri vers av dagbokspoesi
Läst 445 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2011-02-28 18:41



Bookmark and Share


    hejmartina
Håller med Olivia. Ditt jävla geni
2012-04-09

  whowatchesthewatchmen
läst denna så många gånger.

hatar dig lite för du är ett geni.


love u.
2011-12-19

  Anton the poet
första stycket är grymt och bygger upp texten på ett snyggt sätt,
superbra!
2011-03-02

  storm
ryser, så fin!
2011-03-02

    hejmartina
gud vad bra
2011-03-01

  Sophie Jennifer
Så braa!
2011-02-28

  röd_asfalt
Åhh...bra text.
Kan känna den där jobbiga känslan
av svartsjuka som man inte har
rätt och inte vill känna. Men som
ändå alltid lyckas leta sig fram...
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

dagbokspoesi
dagbokspoesi