Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När bara kärlek finns kvar


skapas magi


Bubblor av glädje, värme, omtanke omger världen,
får den att skimra

att lysa starkare än den starkaste stjärna.

Värme och glädje fyller vår värld

får oss att le.





Fri vers av Piraya
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-01 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya