Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens ögonblick!

Ett svar
ännu en dag

Finns ingen lag
för kärlekens famntag

Behöver ett ögonblick




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 457 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-01 09:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kort men med mycket budskap i.
2011-03-09

  anits VIP
Mycket tänkvärt
2011-03-01

  En strimma av guld
Vilken tur att de inte skapat en lag för det utan att när man har lust och andan faller på så kan man ta ett famntag.

Härligt skrivet!
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin