Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Datorns inre liv...

Ska nu ta mig in i datorns inre
och mindre beståndsdelar...
(det låter otäckt men allt jag
ska göra är att hitta ett hål att
stoppa in en cd-skiva)
Det ska inte bli roligt.
Möjligen intressant.
Förhoppningsvis lärorikt.

Detta gör jag:

a) för att alla andra är upptagna.

b) för att min älskade inte heller kan något
om datorers inre sekretoriska egenskaper.

c) för att jag vill lära mig.

Förra gången jag gjorde något liknande
fick datorn lämnas in för reparation.

Måste stärka mig med en kopp kaffe först.

Måste bli modig.

Jag kan.

Fast det vet inte min dator.

Och whiskyn är slut...




Fri vers av Stardust VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-01 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP