Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vacker melodi, en vacker text och mina tankar kring det.


Dinah sjunger


\"What a difference a day makes\"

Så mycket som ändras
Så mycket som tillkommer
och försvinner
inte vet vi vad nästa dag har
att erbjuda oss
från sin välfyllda meny
vissa saker kostar mer
andra mindre.

\"24 little hours\"

Snöflingan har ännu inte
hunnit hit
jag väntar ständigt
kanske idag, kanske idag
får jag se henne igen
kanske idag mitt hjärta
kommer tillbaka till mig

Tänk på att det kan hända idag.




Övriga genrer av Livia
Läst 497 gånger
Publicerad 2005-12-15 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livia
Livia