Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rouge


Du hostar
och du skrapar mot rutan
frostiga naglar
hörs som ett skri
innanför den röda blusen
den bankar och vill ut

ut för att se

om det du sa var sant




Fri vers av Livia
Läst 641 gånger
Publicerad 2006-02-08 23:24



Bookmark and Share


    n.
åh. fantastisk beskrvining. snyggt gjort!!
2006-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Livia
Livia