Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har tråkigt i skolan, måste göra ngt..läs inte


Kill mosquitos cos they will eat you alive


När fönstret är öppet om nätterna vill jag bara skrika, stäng fönstret din dumma idiot. Men ingen stänger. Jag orkar inte resa på mig, men jag tittar dit, med rädsla, hemska tankar om saker som inte får ske. Jag vill ha fönstret stängt! Är det så svårt att förstå. Varför skriver jag detta? För att ni ska alla veta hur svårt det är med myggor. Myggor, dessa helvetes varelser, parasiter utan någon uppgift annat än att äta av mig, och bara av mig verkar det som. Ingen annan lider?

Men nu era jäklar så har jag köpt OFF!! Och denna gången...SLÅR JAG TILLBAKA. Forza OFF!

E anche Forza Italia, ma penso che é una cosa naturale a dire, eee no?




Övriga genrer av Livia
Läst 541 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-03 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livia
Livia