Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M.


Your touch on my skin
is like a deadly sin

Nothing burns like
your hands on my thighs




Fri vers av Livia
Läst 680 gånger
Publicerad 2006-03-09 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livia
Livia