Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skillnaden mellan då och nu:


Då, kunde jag bli helt bortkollrad
bara du lyfte ditt vänstra ögonbryn...
Nu önskar jag bara att du ville överraska
mig en aning och lyfta ditt högra bryn...




Fri vers av Stardust VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2011-03-01 22:18



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
har man fått det ena, önskar man det andra, ock så må du få.
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP