Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN ÖNSKAN

en önskan
är att få må bra
både fysiskt och psykiskt

få känna äkta glädje
att vara någon

känna solens strålar värma
både kropp och själ

slippa höra skvaller
bakom ryggen
om sådant som inte är sant

jag vill bli tagen på allvar
för den jag är och det jag gör

en önskan
att få vandra i skogen
tillsamman med en vän

men tyvärr så har dom
försvunnit
varför vet jag inte

kanske avundsjuka
det vet inte jag
och inget svar på varför

har jag ännu inte fått

en önskan
att finna en vän
som älskar naturen
och vad den har att ge

ibland undrar jag
om mina önskningar
är för höga

men allt jag vill
att finna en vänd
att ha en hand att hålla

när det stormar runt knuten
lika väl som när solen skiner
och allt är ljust och fint

en önskan
det är allt jag ber om
kanske en dag att det händer

jag hoppas och tror
att det ska finnas en hand
som passar i min
en dag



anits 2 mars 2011






Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-02 15:56



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fint om en önskan som jag hoppas går i uppfyllelse.
2011-03-03

  Larz Gustafsson VIP
Bibeln uppmanar oss att göra alla våra önskningar kunniga inför Gud genom åkallan och bön med tacksägelse (Fil 4:6)
2011-03-03

  Bibbi VIP
Står med Dig och beder att Din önskan må bli uppfylld.
2011-03-02

  filosofian
Det kommer, jag letar också efter den där perfekta vännen men jag tror att man får släppa kraven och släppa in de människorna som finns, lära känna dem och då kanske man inser att någon av dem, är den äkta vännen.
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP