Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dokumentär

Nu rullar kamerorna
Välkomna till min dokumentär
Kan ni känna ångesten strömma?
Tror ni paniken är äkta?

Får min tragikomiska framhållning
det att rycka i din mungipa?
Diskutera.
För nu rullar kamerorna.




Fri vers av AlexandraK
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-02 14:00



Bookmark and Share


  Henrik Sjöberg
Mycket bra! Snyggt formulerat! En applåd från mig....
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

AlexandraK
AlexandraK