Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite beslutsångest bara.


Ta all den tid du behöver.
Men inte min.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-02 21:00



Bookmark and Share


  Anna*
Ahhhh, snyggt - med så få ord finns ändå allt på plats!
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP