Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bjuder Er Godnatt.


Natten nalkas
Stjärnor skalkas.
Glittrar, lyser
slocknar, tänds igen.

Sov en stund.
En liten blund.
Hoppas att vi ses
igen, min vän.

Man kan aldrig veta
riktigt säkert.
Natten lurar mörk och farlig.
Sömnen lång och tung.

Kanske blir det aldrig
mera dager.
Kanske
Nätternas Natt är här?

Så för säkerhets skull, tack
för allt och God Natt.









Fri vers av Stardust VIP
Läst 399 gånger
Publicerad 2011-03-02 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP