Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på sängkanten

på sängkanten
kan man uträtta stordåd
jag menar inte nödvändigtvis något sexuellt
utan att
studera den hopträngda mångfalden av vanliga människor
som spyr sin
vanlighet över varandra på en fest
eller kanske
inte studera
utan sitta tyst och dricka
låta politikerna och bloggarna och butiksbiträdet
hållas
låta dem vara

kanske
sitta där
och vänta på något ovanligt

vad länge man skulle få vänta




Fri vers av Subterranean
Läst 224 gånger
Publicerad 2011-03-02 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Subterranean
Subterranean