Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tavlan

dem tittar på mig
personerna på bussen
cafét
parken
jag vet inte om det är något som är fel på mig
de kanske ser att jag tittar på dem
studerar hur det kommer sig att alla ser likadana ut
som en svartvit målning




Fri vers av Subterranean
Läst 211 gånger
Publicerad 2011-03-17 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Subterranean
Subterranean