Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tjusningen med festival


Festival

Ramlade ut ur tältet första dagen
sol, och massa ljud

bränd på näsan
grinade mot solen

en vilt främmande kille
stod
och kissade i en buske
vid mitt tält
betraktade utan att se

på kvällen skulle man hoppa och sjunga
nu, laga nudlar

konstigt hur många unika personer
som samtidigt
kan skrika Drick!
och skratta





Festival är en anarki som fungerar




Fri vers av Subterranean
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-16 20:35



Bookmark and Share


  greajt
härliga sommarkänslor och
härlig frigörande dikt
gillar't .
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Subterranean
Subterranean