Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fy fan vad dåligt...




Skyll på Kamratposten!

Göring vågar inte le ditåt
när nazistdiktatorn hit ler




Fri vers av Pitbullpudelns kärna
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-03 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna