Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forever is a long time.

How can we say "forever",
when we won't even have that much time?
How can we say "i love you",
when we barley know what it means?
How can we say "I'll never let you go",
when it's so fucking easy to lose the grip?


How can we save someone who's made to fall apart,
when we're only human ourselves?




Fri vers av Dragonfly
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-05 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dragonfly
Dragonfly