Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Utsikten från gymet. Mitt rum har aningen trevligare utsikt.




Lugnet på morgonen (Dubai 07:20)

Jag gillar lugnet en lördagsmorgon
Jag gillar stillheten på lördagsmorgonen

Fredagen har gått, men lördagen finns kvar,
innan söndagen inleder en ny arbetsvecka.

Lite mindre trafik på den tolvfiliga motorvägen utanför,
Och lite mindre trafik i hjärnans nervbanor.

Tid att läsa
Tid att skriva
Tid att skapa
Tid att bara vara

Tid att leva
             i nuet
Nutid

Hoppas trasten tittar förbi balkongen idag!




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 314 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-05 04:25



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härligt att läsa dina berättelser om ditt liv i Dubai!
2011-03-08

  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbar bildrik. 12filig motorväg och trast och däremellan frukost=)
2011-03-07

  Filosofen2
Så mysig din lördagsmorgon var...

Gillar verkligen att kunna bara vara och ta dagen som den kommer.
2011-03-05

    ADI Nehlin
Låter som en härlig stund..fint skriftat
2011-03-05

    ej medlem längre
Känslan av att sitta vid en skogssjö mitt i denna urbana miljö.
2011-03-05

  Ari Viklund
Ser ut som nån miljö
från filmen startrek,
Dubai är ju onekligen
nåt alldeles speciellt..
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)