Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en flicka som har gått igenom alldeles för mycket i livet...


Hon väntar fortfarande på att tiden ska läka alla sår.

Att förlåta; tycker hon låter bra.
Att glömma; är hon inte säker på att hon kan.

Det sägs att tiden läker allt,
men hon väntar fortfarande.

Hon är färdig med tvivel.
Det finns ingenting kvar för henne att räkna ut.

Hon är fortfarande arg som fan,
men hon har inte tid att låta det gå
runt och runt och runt igen.

Det är för sent att göra det rätt,
men hon skulle nog inte göra
det även om hon kunde.

Hon är arg som fan,
kan inte förmå sig själv
att göra det dem tycker
att hon ska.

Det sägs att tiden läker allt,
men hon väntar fortfarande.

Hon lägger sig i sängen och sover som ett barn.
I drömmarna viskar hon sanningen att:
- Det är en sorglig historia när en mor lär sin
dotter att hon ska hata en fullkomlig främling.

Hon är fortfarande arg som fan,
men hon har inte tid att låta det gå
runt och runt och runt igen.

Det är för sent att göra det rätt,
men hon skulle nog inte göra
det även om hon kunde.

Hon är arg som fan,
kan inte förmå sig själv
att göra det dem tycker
att hon ska.

Det sägs att tiden läker allt,
men hon väntar fortfarande.




Fri vers av Ninni
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-05 12:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
älskar denna text♥
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninni