Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek på håll.
Snart skall vi kunna ta en sån här bild igen, med samma ödla! Varje dag!




Dubai - Barcelona

Hur måna kilometer är det från Dubai till Barcelona,
Från mig till dig?

Måste vara flera tusen.

Och jag som vill känna din närhet,
Kramas,
Kyssas,
Älska - varandra, med varandra, livet - tillsammans.

Tack för internet, mobiltelefoner
och allsköns vägar att hålla kontakten.

Men ändå

Jag häller ett kilo medelhavs-salt i karet och
tar ett skönt bad, som kanske kortar avståndet
åtminstone ett par kilometer.

Tills vi kan ses!




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 668 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-05 13:21



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker kärlek:)
2011-03-07

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin enkel varm kärleksdikt i nutid.
2011-03-07

  karenina VIP
underbart längtande! mkt fin
2011-03-06

  erkki
Schysst! Äkta! Manligt och rakt! Lycka till!!!
2011-03-06

  aol
verkligen fina smycken av längtan
2011-03-05

  Filosofen2
Kärlek har inga gränser, men länderna har det, lider med dig och förstår din enorma hunger efter din kärlek.
2011-03-05

  anits VIP
Vackra längtangsfulla rader
2011-03-05

    ej medlem längre
En längtan så stark att den materialiseras i texten
2011-03-05

  Ari Viklund
oj, vilken vacker ödla!
oj, vilken skön kvinna!
ös på bara, med kärlek!
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)