Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara för att jag inte har något att göra just nu...


Sju!



Det är en mycket bra siffra.
Grundtalet som är sex plus ett.

Från latinets sep´tem....

Och på sjunde dagen...

Sju bönepunkter....

Förträffligt!




Fri vers av Stardust VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-06 14:58



Bookmark and Share


  aol
verkligen bra tänkt
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP