http://www.youtube.com/watch?v=YI2XuIOW3gM&feature=related

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=YI2XuIOW3gM&feature=related




så öm som våren

 

våren gör mig illa.med ett ljus som visar bortom.

himlen är så oskyldigt blå. jag rör mig i den yttersta kretsen. nära att falla ur.

mina pupiller följer allt som om.

 

och

när jag faller

släpper taget och låter

vara

när jag skalar och klär av

kontrollen

och visar mig som jag är

 

så full av saknad

så djup och utan slut

 

allt

 

då finns du där igen

i all din vackerhet

mjukhet

i kärlek

 

men

ingenting

är på riktigt

 

allt

är illusion

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 585 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-05-03 22:54



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vacker text "när jag skalar och klär av kontrollen och visar mig som jag är"..så svårt det kan vara
2011-05-05

    ej medlem längre
Tungt, vackert
2011-05-04

  Anna*
Mycket snyggt beskrivet! ♥ Applåder
2011-05-03

  Lena Själsöga Keijser
dina ordbilder är för mig ordsmycken

tack
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP