Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny månad



Blank.
Obrukad.

Det betyder
att allt som inte
blev av...

allt som aldrig
uträttades...

allt som lades
på hög...

månaden innan
kanske, kanske,
blir gjort nu...





Fri vers av Stardust VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-08 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP