Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom ändlös avund !

Genom ändlös avund
förlorar vi varandra en smula

Det känns kanske talandes öppet
får kontakt eller förlorar

Livets ändlösa toner
Klingar och tonar in sin frekvens

Himmel av stjärnor
glimmar och strålar
med sin oändliga lyster

Det var då jag förstod
Att vi bara är




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 401 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-08 10:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket vacker dikt, med ett sant budskap!


"Genom ändlös avund
förlorar vi varandra en smula"


@nn
2011-03-24

  Nina Nightwish VIP
Vilken vacker text..
2011-03-13

  Suzy med punkterna
Ja och det behövs kanske inte mer..
2011-03-10

    ADI Nehlin
mycket väl skriftat
2011-03-10

  anits VIP
Underbart skrivet
2011-03-09

  Anna*
Ahhhh, så snyggt! Applåderar
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin