Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte jag


Jag är en sifferkombination.
För att få tillgång till mig själv
behövs ett lösenord.

Någon gång får jag välja
ett alldeles själv.
Helst ett ord eller siffror
som jag inte har någon
koppling till.
Hur ska jag då minnas det?
Men oftast blir man
tilldelad ett ord.

Just nu har jag åtta lösenord
att hålla ordning på.
Inget av dom kan jag uppamma
någon känsla för.
Det kanske är bra.


En gång i tiden räckte
det med min namnteckning.

Då var jag, jag.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-08 12:04



Bookmark and Share


    svarta ängeln
Oj Oj vilka starka djupa ord,
som leker med tankarna.

*Applåd*
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP