Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En felstavad Daniel_87


hånglar ikapp med A.O.O Augustsson
och dör en smula i orden

funderar på vad du skulle gjort i mitt ställe

för ibland är livet mer
och jag bara för liten

och jag hoppas
jag inte tog din oskuld den kvällen
för jag sårade
säkert mer än mig själv

och ibland önskar jag
att mina händer
inte gav fläckar
och att Winnerbäck inte var pop

för ord säger ibland mer än tusen blickar
och du sa massor


tog en taxi hem




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 770 gånger
Publicerad 2005-12-16 11:33



Bookmark and Share


  meeoorw
Känner igen mig allt för mycket,
och det är mycket bra skriver.

Du skriver verkligen så jag ser det.
2006-01-09

  hazey_jane
Tycker om dina ord..
2005-12-27

  mariann
"för ibland är livet mer
och jag bara för liten"

Vilka rader, helt underbara!
2005-12-25

    ej medlem längre
Shit mannen, jävligt bra.

Gripande...
2005-12-17

  arie
titlen ger an tonen och dikten flödar fram på ett härligt kreativt sätt med en distans, en reflektion, där berättarrösten ( en felstavad Daniel_78 ) träder fram...trovärdigt och naket och det känns så fräscht att höra (läsa).
Tack...för igår och för denna eleganta skapelse/ arie
2005-12-17

  Saga-Sofia
Det måste ha hänt massor igår som jag missade :-)

Som dikt funkar den finemang. Är alldeles för trött i mössan för att skriva mer konstruktivt än så. Hoppas det är okej.
2005-12-16

    jahapp
Fan va bra den här var Daniel!

Älskar följande:
"funderar på vad du skulle gjort i mitt ställe

för ibland är livet mer
och jag bara för liten"


Du får mig att svänga mellan skratt å vemod i den här texten..å det e bland det häftigaste som finns tycker jag, som tex:
"och jag hoppas
jag inte tog din oskuld den kvällen
för jag sårade
säkert mer än mig själv"
Läser de 2 första raderna med humor...de andra två med fullaste allvar (men det kanske bara e jag)

Hur som helst - tycker du fick till det här!
2005-12-16

  Sanningsägaren VIP
Insiktsfull betraktelse.. klockren!
Konstruktiv.. javisst!
2005-12-16

  Tove Meyer VIP
Annorlunda och magnifikt!
2005-12-16

  sol
..gillar den här enormt!
känns helt nytt..
ny energi?
2005-12-16

  swimsus@gmail.com
Blir inte klok på denna..;)
Men tycker om namn på personer, upplägget. Och hur det blev en taxi hem!
2005-12-16

  Anna H
Den här gillar jag. Språket flyter så lätt när jag läser.

Nyfiken gjorde den mig också... ;)
2005-12-16

  madinsane
och jag missade allt. trots att det pågick mitt under nosenpå mig.
för fabian. ;)

vajjer vännen, vajjert!
2005-12-16

  Natalie VIP
Oj helt klart en av de bästa jag läst :)
Love it!
2005-12-16

  rebecca d
för ibland är livet mer
och jag bara för liten

så fint uttryckt
2005-12-16

  vega lando
det här är otroligt vackert daniel!
jag är mållös
2005-12-16

  Propella
Expreminterar du med nya stilar? Det här är ju underbart! Fastnade på momangen för denna.
2005-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP