Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allvar


Saknar din skönhet ibland
bara att få vara dig nära
ibland i tanken tar jag
varsamt din hand
i allvaret finns så mycket
jag vill behärska och lära




Fri vers av SeXara
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-08 17:40



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Kort, fint, sansat och väldigt vackert.
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara