Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksdikt till Gotland


En försmak av himlen

Jag reste till dig
och fann kärleken.

Du lockar mig med
dina skatter av rikedom

och förblindar mig
med din ringmurs skönhet.

Dina raukar av olika slag
är som ädelstenar för mig.

Din hund tröstar mig
vid solnedgångens sken.

Dina havsvågor vaggar
mig varsamt till ro.

Dina klintar förtrollar mig
med utsikten från ett paradis.

Jag har funnit min plats vid havet,
en församak av himlen, är du.




Fri vers av Maigelica
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-09 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maigelica
Maigelica