Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En längtan


Hem

Jag har en längtan

som inte bara är en längtan.

Det är ett hopp, en tro, en övertygelse.

Min längtan handlar om döden

som för mig är livet.



Den går till en plats som många har tänkt på.

Den har många namn...

paradiset, evigheten, himlen...

Jag kallar det för mitt hem.



Det är målet som jag efter denna vandring kommer till.

Det är ljuset i tunneln.

Det är den längtan som får mig att orka gå ett steg till,

att inte ge upp, att våga se att tron som jag har

bär mig hela vägen hem.




Fri vers av Maigelica
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-13 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maigelica
Maigelica