Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om hur jag reflekterar vårt samhälle idag.


Vem ser..vem hör?

Se mig....hör mig!

Den lilla människan ropar.

Som svar ges mer krav

mera ansvar och måsten.

Samhället bygger i "all välmening"

men som krossar den lilla människan.

Vem ser..vem hör

den lilla människan som ropar?

Bostadsköerna växer

Arbetslösheten ökar

Nedläggningarna blir fler

Fängelserna blir överfyllda

Antidepresiva medel säljs som aldrig förr.

Vem ser..vem hör..vem tar ansvar

då den lilla människan ger upp?




Fri vers av Maigelica
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-13 14:08



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Mycket bra skrivit viktigt saker i vårt samhälle nu
allt ska bara gå med vinst och bara pengar räknas i våran värld
verkar det som .
mvh Anna-Karin
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Maigelica
Maigelica